DE MICA EN MICA: Arriba el “caloret”

El senyor Eduard ens porta unes receptes ben fresquetes molt aptes per estiu. L’Albae ens porta un licor per prendre si el segon plat s’indigesta una mica, per cuinar o sortir de festa. Finalitzarà amb el calaix de l´absurd en la línia de sempre.

Eduard jaunak oso errezeta freskoak ekarri dizkigu, udarako aproposak. Albaek, bigarren platera astuna egiten bazaigu aproposa izango den pattarra ekarri digu, baita kozinatzeko edo jaietara irteteko ere. El calaix de l´absurd-ekin bukatuko dugu, ohi bezala.

Deskargatu hemen.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Next Post

ZIENTZIALARI: Saguzaharrak (Joxerra Aihartza)

og. Uzt 13 , 2017
Izenak zenbaitetan men egiten dio izanari eta oraingo honetan ere hala delakoan gaude, ongi pentsaturik, saguzarrak sagu zahar baten antza baduelako, nolabait esan. Dena den, zoologiaren ikuspegitik, hori gehiegi esatea izango litzateke, segur aski, saguzarren artean sekulako aniztasuna eta ezberdintasuna aurkitzen ditugulako, adituek diotenaren arabera. Hain zuzen ere, aniztasun horretan […]

Honekin lotuak