Centro de Información Cerveza y Salud delakoak eta CECUk (Confederación Española de Consumidores y Usuarios) antolatuta, duela bi aste  Bilboko Hika Ateneon “Garagardoaren neurrizko kontsumoa dieta mediterraneoaren barruan” izenburuko hitzaldia eman zuen Mercè Vidal nutrizionista, dietista eta Nutrición Sin Fronteras Gobernuz Kanpoko Erakundearen presidenteak. Oso hitzaldi interesgarria izan zen: elikadura […]

Euskal garagardo baten ingurukoak dakartzagu jarraian: BOGA garagardo naturala kooperatiba batean egiten dute, Mungian dago kokatuta ekoizpen gunea, eta ingurugiroa eta osasuna zaintzen duen produktua egiten saiatzen dira, Urtzi Ugalde ekoizleak kontatu digunez. Iaztik dabiltza “Pilsen” motako garagardo hori egiten eta Bizkaiko eta Bilboko zenbait tabernetan komertzializatzen. Urtzik esan digunez, […]