HIZPIDEA: Garagardoaren neurrizko kontsumoa dieta mediterraneoaren barruan

Centro de Información Cerveza y Salud delakoak eta CECUk (Confederación Española de Consumidores y Usuarios) antolatuta, duela bi aste  Bilboko Hika Ateneon “Garagardoaren neurrizko kontsumoa dieta mediterraneoaren barruan” izenburuko hitzaldia eman zuen Mercè Vidal nutrizionista, dietista eta Nutrición Sin Fronteras Gobernuz Kanpoko Erakundearen presidenteak. Oso hitzaldi interesgarria izan zen: elikadura orekatua, dieta mediterraneoa, horren barruan garagardoaren neurrizko kontsumo osasuntsua…Gaurko saioan Mercè Vidalen hitzaldiaren laburpena ekarri digu Jose Luis Segurak Euskal kontsumitzaileen elkarteko kideak.

Deskargatu hemen.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Next Post

IBAIZABAL: Gazte asanbladen sarearen aurkezpena larunbatean 7 katun

og. Mar 9 , 2017
Larunbatean 19:00etan 7Katu gaztetxeko eskaileretan biltzeko deia egin dute, sortu berri den Gaste Asanbladen Sarea (GAS) ezagutzera emateko egingo duten jaialdian. Iazko urtarrilean biltzen hasi ziren Bilboko 10 auzo desberdinetako gazteak. Hamaika bilera eta bi asanblada orokorren ondoren, Gaste Asanbladen Sarea (GAS) sortzea erabaki dute, Bilboko gazte asanblada desberdinak koordinatu […]

Honekin lotuak