SOLAS GIROAN: Garagardoa etxean

Mikel Corrales “Txapu” izan dugu gurekin; lagun batekin batera duela gutxi zerbeza egiten hasi zen etxean eta elaborazio prozesua azaldu digu. Ez da zaila, ez da tresneria garestirik behar, lehengaiak eskura ditugu… eta azkenean produktu naturala, kalitatezkoa eta gure- gurea, jakina! Ez duela zerikusirik normalean edaten ditugunekin argitu digu Txapuk. Bejondeizuela!

DESKARGATZEKO KLIKATU HEMEN!!!!!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Next Post

IBAIZABAL: Santurtziko Agr207ko kaltetuak

og. Mai 12 , 2011
Istorioa duela ia 16 urte hasi zen Mamariga auzoko zenbait laguni euren etxeak eraitsiko zituztela esan zietenean. Egun 30 familia egoera larrian daude: duela 4 urte euren etxeak erastsi zituzten, eman behar zaizkien etxe berriak eraikitzen hasi gabe daude eta alojamendurako laguntza ekonomikorik gabe utzi berri dute, Iñaki Kasares kaltetuak […]

Honekin lotuak