Gabonetan litxarreri asko jaten ditugu: turroiak, mazapanak, polboroiak…zein da garai honetako gehien gustatzen zaizun gozokia? Ilargirenak txokolatezko trufak dira, baina berak egindakoak! Probatu nahi badituzue adi egon errezeta emango digula eta! https://bilbohiria.com/docs2/2023/gaurezdagoeskolarik/231216_gaueezdagoeskolarik_errezeta.mp3 Deskargatu hemen.

Gaur Senegaletik Mamadou etorri da, amamaren lagun bat, gurekin egotera eta Senegaleko errezeta bat irakatsi digu. Dastatu nahi duzue? Ba horretarako entzun eta animatu zaitezte sukaldatzera! https://bilbohiria.com/docs2/2021/gaurezdagoeskolarik/210619_gaurezdagoeskolarik.mp3 Deskargatu hemen. MBOURAKE Osagaiak: 500 gramo ogi birrindu 3 koilarakada kakahuete krema 3 koilarakada azukre Banilla-esentziaren zopa-koilarakada 1 100 ml esne oso edo […]

Gaur Lur eta Hodeik, sasoiko fruta eta barazkiak jateak duen garrantzia ikasiko dute amamarekin… Zelan? Errezeta bat eginda. Urtaro bakoitzak aukera ematen digu gauza dezberdinak ikasteko eta dastatzeko. Denak probatzeko prest? https://bilbohiria.com/docs2/2020/Gaurezdagoeskolarik/201111_gaurezdagoeskolarik_talo_kalabaza.mp3 Deskargatu hemen.

Gaurkoan, ogi goxo-goxoa egiten ondo ondo pasatzeko errezeta egingo dugu. OGIA Osagaiak: 2 zuringo 20gr olio Gatza Azukrea Legamia L’Hirondelle (42gr) 500 gr irina 400zl ur (Schär irinarekin bada) Zuringoak harrotu Edalontzi batean ura, olioa, gatza, azukrea eta legamia bota eta nahastu. Zuringoak eta irina gehitu eta dena irabiatu. Sukaldeko […]