Gabonetan litxarreri asko jaten ditugu: turroiak, mazapanak, polboroiak…zein da garai honetako gehien gustatzen zaizun gozokia? Ilargirenak txokolatezko trufak dira, baina berak egindakoak! Probatu nahi badituzue adi egon errezeta emango digula eta! https://bilbohiria.com/docs2/2023/gaurezdagoeskolarik/231216_gaueezdagoeskolarik_errezeta.mp3 Deskargatu hemen.
errezeta
Kurtso amaiera heldu da eta horrekin batera uda eta oporrak. Uda honetan ez aspertzeko errezeta bat ekarri dizuegu. Deskantsatu, ondo pasa eta datorren kurtsora arte! https://bilbohiria.com/docs2/2021/gaurezdagoeskolarik/210626_gaurezdagoeskolarik_oporrak.mp3 Deskargatu hemen
Gaur Senegaletik Mamadou etorri da, amamaren lagun bat, gurekin egotera eta Senegaleko errezeta bat irakatsi digu. Dastatu nahi duzue? Ba horretarako entzun eta animatu zaitezte sukaldatzera! https://bilbohiria.com/docs2/2021/gaurezdagoeskolarik/210619_gaurezdagoeskolarik.mp3 Deskargatu hemen. MBOURAKE Osagaiak: 500 gramo ogi birrindu 3 koilarakada kakahuete krema 3 koilarakada azukre Banilla-esentziaren zopa-koilarakada 1 100 ml esne oso edo […]
Gaur egun euritsua izan da ze dibertigarria den potxingoetan saltoka ibiltzea! eta gainera, gero txurroak eta txokolate beroa jaten badugu…primeran! https://bilbohiria.com/docs2/2021/gaurezdagoeskolarik/210206_gaurezdagoeskolarik_potxingoetandantzan.mp3 Deskargatu hemen.
Gaur Lur eta Hodeik, sasoiko fruta eta barazkiak jateak duen garrantzia ikasiko dute amamarekin… Zelan? Errezeta bat eginda. Urtaro bakoitzak aukera ematen digu gauza dezberdinak ikasteko eta dastatzeko. Denak probatzeko prest? https://bilbohiria.com/docs2/2020/Gaurezdagoeskolarik/201111_gaurezdagoeskolarik_talo_kalabaza.mp3 Deskargatu hemen.
Hodei poz pozik heldu da irratira errezeta berri batekin. Txarto ateratzen bada, amamak konponbide bat topatu du….txokolatearekin nahastu! https://bilbohiria.com/docs2/2020/Gaurezdagoeskolarik/201024_gaurezdagoeskolarik_roskilak_txokolatea.mp3 Deskargatu hemen.
Uda heldu da eta berarekin batera beroa, baina amama, Hodei eta Lurrek freskatu eta gorputza hidratatu egiten dute fruta asko jaten. Gaur poloak frutarekin egingo dute. Eta zuri zein fruta gustatzen zaizu gehien? https://bilbohiria.com/docs2/2020/Gaurezdagoeskolarik/200719_gaue_ez_dago_eskolarik.mp3 Deskargatu hemen.
Konfinamendua amaitu da. Hodei, Lur eta amama irratira itzuli dira eta konfinamenduan egin dutena kontatuko digute. Zuek zer egin duzue? https://bilbohiria.com/docs2/2020/Gaurezdagoeskolarik/200610_gaurezdagoeskolarik_bueltan.mp3 Deskargatu hemen.
Gaurkoan, ogi goxo-goxoa egiten ondo ondo pasatzeko errezeta egingo dugu. OGIA Osagaiak: 2 zuringo 20gr olio Gatza Azukrea Legamia L’Hirondelle (42gr) 500 gr irina 400zl ur (Schär irinarekin bada) Zuringoak harrotu Edalontzi batean ura, olioa, gatza, azukrea eta legamia bota eta nahastu. Zuringoak eta irina gehitu eta dena irabiatu. Sukaldeko […]