Inor ez da kroketa bere herrian: Garbantzu, barbantzu edo txitxirioak

Lapiko egunean Indabak izaten dira nagusi baina Bilbo Hiria irratiko marmitan Barbantzu, Garbantzu edo txitxirioak sukaldatuko ditugu.Energia handia ematen duen janari osasuntsua dugu Energia hori karbohidrato eta proteinetatik dator. Ez dute ia koiperik, eta gatz mineraletan, burdina, magnesioa, kaltzioa, zinka, potasioa eta fosforoa eskaintzen dute, ezaugarri guzti hauek izanik ezin eskin egin Garbantzuei. Errezeta klasikoarekin abituko dugu saioa, Mikel Losadak ekarri digu bere sekretua. Humusa egin dugu, Garbantzuak espinakekin… Literaturan izan duen presentzia ezagutu dugu. Garbantzuak jende xehearen jana izan bada ere, badakigu izugarri jaki gozoa dela. On egin.

Deskargatu hemen.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Next Post

Egunean bi hizkuntz eskubide urraketa jasotzen ditu Behatokiaren 2019ko txostenak

og. Api 23 , 2020
Hizkuntza eskubideen urraketak eguneroko auzia direla agerian ipini dute herritarrek, 2019an Behatokiak jasotako 737 kexek Euskal Herri osoan eta esparru guztietan gertatzen direla erakutsi baitute, beste behin ere. Egunean, bataz beste, bi hizkuntz eskubide urraketaren berri jasotzen du Behatokiak. Hori dela eta, kexa horiek sakon aztertu ditu Behatokiak eta Hizkuntza […]

Honekin lotuak