Inor ez da kroketa bere herrian: Sardina

Sasoian sasoikoa gero eta kontzienteagoak gara bertoko produktuak edo  hurbileko elikagaiak jan behar ditugula. Garrantzitsua da zer bazkaltzen dugun. Produktu freskoetan oinarritutako elikadura da gure oinarria, horregatik ekaina gauden honetan Sardina izango da gaurko produktua.  Sardina arrain urdin paregabea da, Ekainetik Irailera kontsumitzen dena. Sardinak euskal kulturari eutsirik egon dira mendeetan zehar eta euskal sukaldaritzako pieza paregabea dira batez ere freskoan daudenean. Parrillan erreak, Santurtzin egiten den moduan, gaurko saioan bertara joan gara.

Deskargatu hemen.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Next Post

GAUR EZ DAGO ESKOLARIK: OPORRETARA GOAZ!!!

lr. Eka 27 , 2020
Kurtso zoro hau behingoz amaitu da eta orain oporretara goaz. Zuek nora joango zarete? Bueltan elkarrekin egongo gara! Musu erraldoi bat! https://bilbohiria.com/docs2/2020/Gaurezdagoeskolarik/200627_gaurezdagoeskolarik_oporretara.mp3 Deskargatu hemen.

Honekin lotuak